Joulu, tuo ihana juhlapyhä jolloin on aika muistaa läheisiään sekä huomoida heitä ostamalla joululahja. Miehillä yleensä on jo kaikkea siksi heille joululahja onkin haastava mietittävä. Yleisimmin miehelle joululahjaa ostaessa tuleekin koriin napattua tutut sekä turvalliset sukat tai solmiot tällöin ei päästä tuloksiin joihin halutaan, tämän saman lahjan ostaminen alkaa tylsistyttää niin ostajaa kun lahjan saajaa. Kun miettii miehelle joululahjaa kannattaa ottaa huomioon käytännöllisyys ja hyödyllisyys. Miehiä miellyttää myös lahja jossa on ripaus huumoria tämä vinkki kannattaa laittaa korvan taakse kun etsit miehelle joululahjaa.

Miehelle joululahja

Kekäle - Vaatekauppa

Kekale.fi laajanvalikoiman vaatekauppa. Kekäleen vaatekaupasta löydät laadukkaita vaatteita miehelle, miehelle vaatetta ostaessa on hyvä muistaa että vaatteen pitää sopia miehelle. Miehille löytyy useita erilaisia vaatteita tältä sivustolta, joten tilaa miehelle lahjaksi vaate.

Siirry verkkokauppaan
Joululahja miehelle

Adlibris - Laajanvalikoiman kirjakauppa!

Adlibris kirjakaupasta löytyy luettavaa meille jokaiselle, perinteinen kirja on aina mukava lahja ja vaihtelua älypuhelimien ruuttujen katsomiseen. Tilaa siis kirjalahja miehelle, muista valita kirja joka sopii lahjan vastaanottajalle. Kirjoja on jännäreistä kauhuun joten löydät varmasti Adlibrikseltä sopivimman kirjalahjan miehelle.

Siirry verkkokauppaan
Miehelle joululahja

Mulletoi - Laajanvalikoiman verkkokauppa

Mulletoi.com verkkokaupasta löydät takuuvarmasti miehelle sopivimman lahjan, kaupasta löytyy tuhansia erilaisia totteita joista on helppo valita miehelle lahja. Verkkokauppa mulletoi.com on vähintäänkin tutustumisen arvoinen.

Siirry verkkokauppaan
Joululahja miehelle

Lux Case - Lisävarusteiden verkkokauppa

Tämä verkkokauppa soveltuu nuoremmille miehille, kukapa nuori ei tykkäisi kiiltävästä puhelimen kuoresta? Tai muista erikoisista lisätarvikkeista? Lux Case kaupasta löytyy lisätarvikkeita moniin laitteisiin joten voit ostaa sieltä lisävarusteet koko perheelle.

Siirry verkkokauppaan
Miehelle joululahja

Coolstuff.fi - Hauskat lahjat

Coolstuff verkkokaupasta löydät kaikkein veikeimmät lahjat miehelle, esimerkiksi erilaisia LED valoja tai vaikka nyrkkeilypallon. Coolstuff on ainakin katsomisen arvoinen verkkokauppa josta löydät lahjan miehelle kuin miehelle.

Siirry verkkokauppaan
Joululahja miehelle

EuroRC - RC lelujen erikoisverkkokauppa

EuroRC verkkokaupasta löydät laadukkaimmat RC lelut, nämä lelut soveltuvat aikuisille ja vanhemmille lapsille. Täältä löydät satoja erilaisia RC autoja ja muita kauko-ohjattavia leluja. Osta miehelle hänen unelmiensa auto rakennussarjana, tutustu valikoimaan.

Siirry verkkokauppaan

Miehiä on monenlaisia ja he ovat upeita, miettiessämme suhteitamme omiin elämämme miehiin mieleen tulee isä joka rakastaa sinua ehdoitta ja on aina paikalla häntä tarvitessasi, veli joka sanoo asiat suoraan halusit niitä kuulla tai et ja suojelee sinua kaikelta sekä oma miehesi joka saa sinut aina nauramaan sekä on tukena ja turvanasi. Näiden piirteiden sekä monien muiden hyvien asioiden takia hanki miehelle joululahjaksi tänä vuonna ja tulevinakin vuosina jokin parempi joululahja. Jotta sinun ei tarvitsisi selata montaa tuntia netissä oikean joululahjan löytämistä varten olemme keränneet sivustollemme joululahja ideoita sekä parhaat lahja sivustot sinua varten, mikä parasta vältyt pyörimiseltä kaupassa lumi tai loskasateessa. Istuudu siis alas, rentoudu sillä oikea joululahja on vain muutaman klikkauksen päässä.

Mikä on hyvä joululahja miehelle? Lahjaa etsiessä on aina mietittävä sitä mistä lahjansaaja pitää. Kokkailevalle miehelle suosittelemme joululahjaksi keittiötarvikkeita, lahjasivustojen kautta löydät niin paistinpannut, kattilat, grillit, savustimet kuin kattaukseen ja keittiön koristeluun tarvittavat tuotteet. Huumoria tai henkilökohtaista kosketusta keittiöaiheiseen joululahjaan voisi hakea vaikkapa esiliinalla omalla johon voi laittaa oman kuvan sekä tekstin. Kauttamme löydät myös pelit, hienoa sisustustavaraa, erillaisia rakennussarjoja kuin paljon muuta. Etsitpä lahjaa siis veljelle, poikaystävälle, avopuolisolle, isälle tai hyvälle ystävälle niin täältä löytyy varmasti paras joululahja miehelle kaikenlaiseen makuun.

Joululahja isälle

Joululahjan miettiminen miehelle on haastavaa, mutta vielä haastavampaa on miettiä joululahja isälle. Ainahan voi lähestyä lahjan saajaa suoraan, mutta valitettavasti useimmiten isän suusta joululahjatoiveeseen kuuluu sanat, että hän ei tarvitse oikein mitään ja paras joululahja on viettää joulu yhdessä perheen kanssa. Kuinka ihana ele tahansa tuo onkaan niin kuuluuhan hänenkin tulla huomoiduksi sekä saada joululahja. Isä on mukana jouluvalmisteluissa auttaen äitiä jouluruoan ostossa sekä sen valmistamisessa, siivoamisessa, joulusaunan lämmityksessä, kinkun paistossa ja sen leikkaamisessa pöytään, sukulaisten kyyditsemisessä sekä paljon muussa. Jouluaattona isä on se rento, puhelias, hauska heppu joka viihdyttää perheen pienimpiä ja vieraita koko illan aina siihen asti kunnes hän livahtaa ovesta ulos juuri ennen joulupukin saapumista paikalle. Isä tekee tämän kaiken, koska hän välittää muista ihmisistä ja haluaa tehdä kaikille hienon joulun.

Oma isä on aina maailman paras isä. Hän on aina paikalla sinua varten. Isä tukee sinua ongelmissa antamalla sinulle neuvoja, auttaa murheissa lohduttamalla ja kannustamalla sinua, jos joudut joskus vaaraan hän tulee selvittämään tilanteen saaden olosi tuntumaan turvalliselta. Isä tekee kaiken tämän, koska omat lapset ovat hänelle tärkeimmät maailmassa ja hän rakastaa lapsiaan ehdoitta.

Ei ole väliä etsitkö joululahjaa isälle jolla on jo kaikkea tai isälle joka on vaatimaton. Sivustomme kautta löydät hyvät lahjaideat ja lahjasivustot joista löytyy varmasti paras joululahja isälle.

Mikä joululahja on paras isälle? Hyvä tapa aloittaa on miettiä mikä joululahja olisi isälle mieluinen, hyödyllinen ja liittyisi hänen makuunsa. Toisaalta voit yllättää antamalla isälle tänä vuonna jokin tavanomaisesta poikkeava vekkuli tai hauska joululahja jotka lyövät hänet ällikällä. Isälle joka tykkää maistella viskejä tai viinejä hyvä joululahja voisi olla viskilasisetti kivalla kaiverruksella tai viinilasit. Taasen isälle joka on perheen masterchef ehdoton joululahja on erillaiset keittiötarvikkeet veitsisarjat, kipot ja kulhot tai kuinka hauska olisikaan esiliina tai grillisetti isälle suunnatulla tekstillä jonka voit itse päättää, tämä joululahja saisi varmasti hymyn isän huulille.

Myös koru on oivallinen joululahja isälle, sillä monet miehet pitävät koruista. Kun pyörittelee mielessään joululahjaideaa varmasti yksi trendikkäimmistä tuotteista on antaa koru, jokin komea rannekoru tai rannekello ja miksi ei juhlava, mutta miehekäs kaulaketjukin sopisi pakettiin laittaa. Koruun tai kelloon voi myös lisätä nimikaivarrutuksen. Jos tuntuu, että korut eivät ole isäsi juttu niin harkintaan kannattaa laittaa jokin upea solmio tai rusettikin.

Tilaalahja.fi palvelu on suunniteltu helpottamaan Sinun arkea, olemme keränneet Suomen parhaimmat lahjat yhden sivuston alle. Voit valita kauttamme luotettavia verkkokauppoja joiden kautta voit tilata lahjoja verkossa istumalla omalla kotisohvallasi.

Seuraa twitterissä:
Tykkää facebookissa:
© 2019 Tilaalahja.fi All Rights Reserved.

Jaa: