Oli kyseessä oma, ystävän tai sukulaisen lapsi niin on aina yhtä ihana ostaa heille mukavia tavaroita lahjaksi, lapset rakastavat leluja, mutta yleensä niitä tursuaa jo joka nurkka kodista. Lapset arvostavat lahjaa joka tekee arjesta hauskempaa. Niinkuin aikuistenkin lahjoissa, kannattaa lapsen lahjassakin kiinnittää huomiota siihen mikä on lapsen lempipuuhaa.

Vaikka sanotaan, että lapset eivät välitä pehmeistä paketeista he osaavat arvostaa myös tarpeellista käyttötavaraa sekä vaatteita. Mikä olisikaan mieluisampi lahja ostaa kuin lahja lapselle, siksi olemme keränneet sivullemme lahja vinkkejä ja monien lahjasivujen joukosta parhaimmat sivut josta löydät lelut, vaatteet sekä tarve-esineet.

Tytölle lahja

Reima - Laadukkaat lastenvaatteet

Reiman verkkokaupasta löydät vaatteita tytöille ja pojille. Reiman verkkokaupassa on useita erilaisia vaatteita eri vuodenaikoihin, joten sieltä voit ostaa vaatteet jotka soveltuvat jokaiseen keliin.

Siirry verkkokauppaan
Lahja pojalle

Adlibris - Laajanvalikoiman kirjakauppa!

Adlibris kirjakaupasta löytyy luettavaa niin tytölle kuin pojalle, verkkokaupasta löytyy myös leluja, koruja, askartelu tarvikkeita ja lautapelejä. Kurkkaa siis adlibriksen laajavalikoima ja tilaa täydellinen lahja lapselle.

Siirry verkkokauppaan
Tytölle lahja

Mulletoi - Laajanvalikoiman verkkokauppa

Mulletoi.com verkkokaupasta löydät paljon erilaisia lahjoja jotka soveltuvat niin tytölle kuin pojalle, valikoimissa on erilaisia leluja, rakennussarjoja ja lauta/pulma pelejä. Mulletoi.comista saat lahjat vaikka koko perheelle!

Siirry verkkokauppaan
Lahja pojalle

Lekmer - Lastenvaatekauppa

Lekmer vaatekaupasta löytyy vaatteita tytölle ja pojalle, voit tilata vaatteita vuodenaikojen mukaan eli täältä löytyy kaikki vaatteet yhdensivuston alta. Tutustu lekmerin verkkokauppaan ja tilaa lahja lapselle.

Siirry verkkokauppaan
Tytölle lahja

Coolstuff.fi - Hauskat lahjat

Coolstuff verkkokaupasta löydät lahjoja niin tytöille kuin pojille, esimerkiksi erilaisia puuhatehtäviä, hauskoja leluja ja urheilu välineitä. Tutustu siis coolstuffin valikoimaan ja valitse parhaimmat lahjat niin työtölle kuin pojalle.

Siirry verkkokauppaan
Pojalle lahja

Lahjat.net - Laadukkaat kaiverrukset

Etsitkö erikoisempaa lahjaa lapselle? Lahjat.net palvelusta voit tilata lapsen nimellä varustettuja lahjoja, nämä lahjat soveltuvat niin tytöille kuin pojille. Kaiverrettu lahja on uniikki ja sellainen esine joka säilyy koko lapsen eliniän ajan. Tilaa siis kaiverrettu lahja lapselle.

Siirry verkkokauppaan

Mikä on hyvä lahja lapselle? Kaikkien niiden hauskojen, ihanien, upeiden, söpöjen lahjojen paljoudesta on vaikea valita ne muutamat parhaat sekä tarpeelliset lahjat joka sopii läheiselle lapselle. Valikoimasta löytyy niin mukavilla kuvilla varustettuja paitoja kuin haukoja sukkia. Jos päädyt ostamaan lapselle lahjaksi vaatteen kiinnitä huomiota helppouteen sekä mukavuuteen sillä lapsi arvostaa näitä ominaisuuksia. Kannattaa siis napata ostoskoriin pehmoisia vapaa-ajan vaatteita, huppareita, collegeja, legginsejä, trikoopaitoja. Kouluikäiselle lapselle hauska, mutta tyylikäs reppu on hyvä valinta lahjaksi. Käytännöllinen reppu tuo iloa lähes vuoden jokaiseen päivään. Myös pehmolelut, uninallet tai halinallet ovat kestomenestyjä lasten keskuudessa, kuvittele se riemu ja ilo lapsen kasvoilla kun paketista ilmestyykin suloisin unikaveri tai maailman söpöin pehmonalle.

Tilaalahja.fi palvelu on suunniteltu helpottamaan Sinun arkea, olemme keränneet Suomen parhaimmat lahjat yhden sivuston alle. Voit valita kauttamme luotettavia verkkokauppoja joiden kautta voit tilata lahjoja verkossa istumalla omalla kotisohvallasi.

Seuraa twitterissä:
Tykkää facebookissa:
© 2019 Tilaalahja.fi All Rights Reserved.

Jaa: