Miehelle lahjaa etsiessä on hyvä muistaa, että miehet arvostavat mukavuutta, korkeaa laatua, käytännöllisyyttä sekä huumoria. Olemme keränneet sivustollemme vinkkejä ja lahjasivustoja joista löydät vaihtoehtoja kauppojen kiertämisen sijasta joiden valikoima miesten lahjoihin on hieman suppea.

Mikä on siis hyvä lahja miehelle? Tämä on yksi elämän suurista mysteereistä, koska mies ei yleensä näytä tunteitaan saatika kerro mitä hän toivoo oikeasti lahjaksi. Lahja tulisi mielellään olla käytännöllinen, sopia hänen luonteeseen, makuun, harrastukseen tai olla jotain sellaista jota mies ei itselleen ostaisi. Lätkäliput tai kalsarit ovat varma lahja monelle miehelle, mutta löytyvät valitettavasti meilkeimpä jokaisesta paketista ja rupeavat jo tympäännyttämään niin lahjan antajaa kuin saajaa.

Miehelle lahja

Kekäle - Vaatekauppa

Kekale.fi laajanvalikoiman vaatekauppa. Kekäleen vaatekaupasta löydät laadukkaita vaatteita miehelle, miehelle vaatetta ostaessa on hyvä muistaa että vaatteen pitää sopia miehelle. Miehille löytyy useita erilaisia vaatteita tältä sivustolta, joten tilaa miehelle lahjaksi vaate.

Siirry verkkokauppaan
Lahja miehelle

Adlibris - Laajanvalikoiman kirjakauppa!

Adlibris kirjakaupasta löytyy luettavaa meille jokaiselle, perinteinen kirja on aina mukava lahja ja vaihtelua älypuhelimien ruuttujen katsomiseen. Tilaa siis kirjalahja miehelle, muista valita kirja joka sopii lahjan vastaanottajalle. Kirjoja on jännäreistä kauhuun joten löydät varmasti Adlibrikseltä sopivimman kirjalahjan miehelle.

Siirry verkkokauppaan
Miehelle lahja

Mulletoi - Laajanvalikoiman verkkokauppa

Mulletoi.com verkkokaupasta löydät takuuvarmasti miehelle sopivimman lahjan, kaupasta löytyy tuhansia erilaisia totteita joista on helppo valita miehelle lahja. Verkkokauppa mulletoi.com on vähintäänkin tutustumisen arvoinen.

Siirry verkkokauppaan
Lahja miehelle

Lux Case - Lisävarusteiden verkkokauppa

Tämä verkkokauppa soveltuu nuoremmille miehille, kukapa nuori ei tykkäisi kiiltävästä puhelimen kuoresta? Tai muista erikoisista lisätarvikkeista? Lux Case kaupasta löytyy lisätarvikkeita moniin laitteisiin joten voit ostaa sieltä lisävarusteet koko perheelle.

Siirry verkkokauppaan
Miehelle lahja

Coolstuff.fi - Hauskat lahjat

Coolstuff verkkokaupasta löydät kaikkein veikeimmät lahjat miehelle, esimerkiksi erilaisia LED valoja tai vaikka nyrkkeilypallon. Coolstuff on ainakin katsomisen arvoinen verkkokauppa josta löydät lahjan miehelle kuin miehelle.

Siirry verkkokauppaan
Lahja miehelle

EuroRC - RC lelujen erikoisverkkokauppa

EuroRC verkkokaupasta löydät laadukkaimmat RC lelut, nämä lelut soveltuvat aikuisille ja vanhemmille lapsille. Täältä löydät satoja erilaisia RC autoja ja muita kauko-ohjattavia leluja. Osta miehelle hänen unelmiensa auto rakennussarjana, tutustu valikoimaan.

Siirry verkkokauppaan

Onneksi hyviä lahjaideoita on niin monta kuin on lahjan saajiakin. Yllätyksellisyys ja henkilökohtainen tuntuma kertovat miehelle, että olet ostanut lahjan ajatuksella juuri hänelle. Perinteisen lahjan sijasta suosittelemmekin omaperäisyyttä lahja pakettia etsiessä. Moni mies pitää huumorista ja paras lahja miehelle onkin paketti jonka avaaminen saa hänelle aikaan naurunremahduksia, tämä lahja voi pitää sisällään pientä humoristista hyväntahtoista piikittelyä tai arkipäivän piristykseksi pientä hupia ja huumoria tuova esine.

Etsitpä miehelle lahjaa jouluksi, isänpäiväksi, ystävänpäiväksi tai muina merkittävinä päivinä miehesi elämässä olemme pyrkineet tekemään kattavan tarjoilun ja keränneet monien lahjasivustojen joukosta parhaimmat päältä jotta sinä voit rentoutua, istua sohvalle ja tilata lahjat suoraan netistä. Syntymäpäivänä harkintaan kannattaa laittaa humoristinen esiliina, miehen nimellä kaiverrettu grillivälineistö, hauska peli tai jokin merkityksellinen pienoismallin rakennussarja. Syntymäpäivä lahjaa etsiessä kannattaa ottaa huomioon lahjan saajan ikä, sillä täysi-ikäistyvän miehen alun, 30- vuotiaan miehen ja 50- vuotiaan kypsyneemmän herrasmiehen lahjatoiveet eroavat toisistaan huomattavasti.

Romanttinen lahja ystävänpäiväksi tai vuosipäivän kunniaksi? Myös miehet pitävät siitä, että heidän rakkaat ilahduttavat heitä muistamisella. Ajatuksella valitulla paketilla osoitat miehelle mitä hän sinulle merkitsee. Jos miehesi pitää viinistä, punaviinisetti kaiverruksella kannattaa ehdottomasti laittaa harkintaan. Jos taas yhteiset elokuvaillat ovat mieluisia suosittelemme popcornkonetta josta voitte nauttia molemmat yhdessä.

Tilaalahja.fi palvelu on suunniteltu helpottamaan Sinun arkea, olemme keränneet Suomen parhaimmat lahjat yhden sivuston alle. Voit valita kauttamme luotettavia verkkokauppoja joiden kautta voit tilata lahjoja verkossa istumalla omalla kotisohvallasi.

Seuraa twitterissä:
Tykkää facebookissa:
© 2019 Tilaalahja.fi All Rights Reserved.

Jaa: