Lapsen syntymä on aina kaikilla erillainen, upea sekä ihmeellinen asia. Tätä tapahtumaa huomioidaan yleisimmin anatamalla jokin pieni lahja joko heti suoraan sairaalalle tai sitten kun perhe on päässyt onnellisesti takaisin kotiin. Tarkoituksena lahjalla on joko onnitella tuoretta perhettä terveestä sekä onnellisesta vauvasta tai antaa jotain pientä käytännöllistä esinettä vastasyntyneelle. Parhaimmissa tapauksissa keksii lahjan joka sopii niin vauvalle kuin aikuisillekkin joka kulkee muistona perheen mukana läpi elämän. Sivustollemme olemme keränneet lahja vinkkejä ja erillaisia lahjasivustoja joiden joukosta voit selailla sinun mielestäsi sopivimman lahjan suoraan kotisohvaltasi.

Mitä vauvalle lahjaksi? Sairaalaan vietävä lahja vauvalle voi olla jotain aivan pientä, jokin mukava lämmin vaate, koristeellinen tutti, jotain mukavaa melodiaa soittava soittorasia. Äitiä voi huomioida vaikka kukkakimpulla, jollain pienellä hemmoittelulla mistä hän pitää tai jokin mukava onnittelukortti. Tälläisellä pienelläkin eleellä voit osoittaa ajattelevasi sinulle läheistä ihmistä ja eläväsi mukana elämänmuutoksessa. Pääasia on, että niin äiti kuin lapsi saavat toipua rauhassa.

Lahja vauvalle

Reima - Laadukkaat vaatteet vauvalle

Reiman verkkokaupasta löydät vaatteita vauvoille, vauvavaatteita löytyy pienille ja isommille vauvoille. Osta vauvavaatteet kätevästi verkkokaupasta.

Siirry verkkokauppaan
Vauvalle lahja

Adlibris - Laajanvalikoiman kirjakauppa!

Adlibris kirjakaupasta löytyy luettavaa jokaiselle vauvalle, lisäksi kosketuskirjoja joten vauva oppii tuntemaan. Kaupasta löytyy myös tarvikkeita vauvoille, tutustu adlibriksen laajaan valikoimaan.

Siirry verkkokauppaan
Vauvalle lahja

Babyshop - Laajanvalikoiman verkkokauppa

Babyshop verkkokauppa on tehty vain vauvoja ajatellen, kaupasta löytyy tarvikkeita, vaatteita ja leluja vauvoille. Tutustu babyshopin valikoimaan ja tilaa vauvalle lahja.

Siirry verkkokauppaan
Lahja vauvalle

Lekmer - Lastenvaatekauppa

Lekmer vaatekaupasta löytyy vaatteita tytölle ja pojalle, voit tilata vaatteita vuodenaikojen mukaan eli täältä löytyy kaikki vaatteet yhdensivuston alta. Tutustu lekmerin verkkokauppaan ja tilaa lahja vauvalle.

Siirry verkkokauppaan
Vauvalle lahja

Lassie - Laadukkaat vaatteet

Lassien verkkokaupasta löydät laadukkaita vaatteita hieman edullisemmin, lassien kaupasta saat vaatteet vuodenajasta riippumatta. Tutustu siis lassien valikoimiin ja tilaa kätevästi netissä.

Siirry verkkokauppaan
Lahja vauvalle

Lahjat.net - Laadukkaat kaiverrukset

Etsitkö ristiäis lahjaa vauvalle? Lahjat.net palvelusta voit ostaa omalla kaiverruksella varustetun lahjan vauvalle, tälläinen lahja säilyy koko eliniän ajan ja on uniikki lahja vauvalle. Tilaa siis omalla kaiverruksella lahja vauvalle.

Siirry verkkokauppaan

Kun ollaan kotiuduttu sairaalasta, saatu koti tutuksi vastasyntyneelle, päästy mukaan normaalin arkeen on seuraavaksi vuorossa nimenantojuhla näin ollen tulee ajankohtaiseksi tämän upean uutta elämää juhlistavan ristiäislahjan hankinta. Ristiäislahjoja löytyy montaa erillaista. Niiden virallisempaa sekä juhlavampaa puolta edustavat vauvan eri elämänvaiheisiin liittyvät tuotteet, esimerkiksi ensimmäisen hiuskiehkuran säilyttämiseen tarkoitettu säilytysrasia, valokuva-albumi johon perhe voi tallettaa muistoja vuosien varrelta. Erillaiset vauvanlelut kuten helistimet, purulelut, kaikki erillaiset käyttöesineet, tai lapsen ensimmäinen halinalle on mukava lahja niin vauvalle kuin vanhemmillekkin. Ihana lahja myös vauvalle ja vanhemmille on lapselle suunnattu kirja mihin voi kirjoittaa muistoja vauvan kehityksestä ja kasvusta, näin parhaimmat asiat lapsesta eivät pääse unohtumaan kun ne on kirjattu ylös kirjaan.

Jos olet saanut kunnian toimia kummina vauvalle on tehtävänäsi kaiken muun lisäksi etsiä kummilahja. Kummilahjan antaminen on ollut perinne jo vuosia. Hyvä lahja on kummilusikat, kasteristi, kastesormuks sekä valokuvakehys johon on kaiverrettu syntymäaika, päivämäärä, paino ja pituus. Kummina toimiminen on yksi elämän upeimmista kunnioista joten siihen kannattaa panostaa.

Tilaalahja.fi palvelu on suunniteltu helpottamaan Sinun arkea, olemme keränneet Suomen parhaimmat lahjat yhden sivuston alle. Voit valita kauttamme luotettavia verkkokauppoja joiden kautta voit tilata lahjoja verkossa istumalla omalla kotisohvallasi.

Seuraa twitterissä:
Tykkää facebookissa:
© 2019 Tilaalahja.fi All Rights Reserved.

Jaa: